TICKETS

TICKETS.jpg

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
17u00: Opening poorten Campo Solar
20u30: Mirek Coutigny
21u30: Noémie Wolfs
... nagenieten met een drankje/hapje

Toen Noémie Wolfs in 2015 Hooverphonic verliet kwam nog geen jaar later haar eerste soloplaat 'Hunt You' uit. Voor haar tweede plaat heeft ze iets langer de tijd genomen. l

Het Nieuwsblad: ‘Noémie Wolfs’ trekt met Lonely boy’s paradise strepen onder het verleden. Klampte ze op Hunt you vast aan klassieke songschrijverij en bij Hooverphonic aan sérieux, dan zuigt haar tweede soloworp zich vast aan het heupbot. Hiphopbeats en electronica leggen de fond, pop met branie beveelt tot dansen. De ene keer dromerig zoals Lana Del Rey, in de titeltrack. Dan plots wulps als Britney, in Wake me up. Dat Wolfs’ stem naast betoverend ook hitsig kan zijn, bewijst de openingssong. Die krolse gilletjes in Notorious? Grrr.

Voorprogramma: Mirek Coutigny

Pianist en producer Mirek Coutigny sleutelde de laatste jaren aan een eigen klankwereld met elektronische en akoestische instrumenten. Hij ontwikkelde zich als muzikant en componist via samenwerkingen met diverse ensembles binnen de hedendaagse klassieke muziek (Lunapark ensemble, Spectra ensemble, ...). Op zijn debuut EP ‘Revisions #1’ presenteert hij het resultaat van zijn zoektocht. Wat je hoort is muziek met een puls die nooit stilvalt, soms minimalistisch, maar altijd verhalend. Vanuit de combinatie van zijn energieke pianospel, nostalgische elektronica en subtiele strijkers verschijnt een filmische soundscape die het ene moment doet denken aan Jóhann Jóhannsson of Ólafur Arnalds, het volgende aan Boards of Canada.