TICKETS

TICKETS.jpg

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
17u00: Opening poorten Campo Solar
20u30: The Guru Guru
21u30: High Hi
... nagenieten met een drankje/hapje

High Hi is een eclectische indiepop band uit Leuven en omstreken. Ze brengen een donkere, energieke sound die een mix is van jaren '80 indie en jaren '90 pop. High Hi bestaat uit: Anne-Sophie Ooghe (Vocs/gitaar), Dieter Beerten (Vocs/Drums) en Koen Weverbergh(Bass). Een powertrio met donderende gitaren, een salvo aan snaren en krachtige melodieën. 

In 2014 haalden ze de finale van Humo's Rock Rally, waar Joost Zweegers (Novastar & jurylid) fan werd. In het najaar mocht High Hi mee als support voor 10  Novastar optredens in België en Nederland. 

HUMO: "Jong, pretentieloos en opwindend. Een powerpoptrio met een meisje dat haar gitaar een pak rammel gaf als had ze net haar eerste liefje afgepakt". Indiestyle: "Ze openen hun set met een verschroeiende quasi-instrumental in de stijl van de punk van Cloud Nothings"... "Openbarende verdubbelde stem van de zangeres en gitariste."


De eerste single en EP verschenen in 2015. In 2016 besloot de band zich terug te trekken om aan nieuw materiaal te werken. Met hulp van producers Niek Meul en Reinhard Vanbergen leidde dit tot hun debuutalbum 'Hindrance', die op 10 maart 2017 verscheen.