TICKETS

TICKETS.jpg

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
17u00: Opening poorten Campo Solar
20u00: Doorn Roosje
20u45: Koeferbak Funk

21u30: d'Expediteurs
... nagenieten met een drankje/hapje

d'Expediteurs

d'Expediteurs.

Volgroeide hiphop met veel live-feel, een sprankeltje jazz, een snuifje funk en een soeplepel soul. Het project vloeide voort uit het album "Bal Populaire" van mc No Exp. aka Bram Lagast die voor zijn album samenwerkte met onder andere Brihang, Flip Kowlier en Jeffrey Jefferson (Ertebrekers).

Koeferbak funk

Nederlandstalige Funky Hip Hop sinds 2016!

DJ Naalde Stekker verzorgt de scratches. Groove Emcee en Noenkel Niko spuwen de teksten. Koeferbak Funk werd o.a. al geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, schopte het tot in de voorrondes van Maanrockrally en door hun selectie van Buskerstreet stonden ze op Leffingeleuren in 2018. In 2019 kregen ze via Cultuurcentrum Brugge de kans om in een uitverkochte stadsschouwburg op te treden tijdens de Tom Waits tribute, met een geheel eigenwijze herwerkte versie van OL' 55. Na een aantal jaar jammen was 2019 vooral het jaar waar Koeferbak Funk hard aan het werken was aan hun debuutplaat "Kroezn".

Doorn Roosje

De opener van de avond is Nina Everaert. Ze is drieëntwintig en rapt onder de naam “Doorn Roosje”. Haar liefde voor de taal ontstond op jonge leeftijd. Het dagboekschrijven vermomt zich vandaag als harde rapteksten, slam, en poëzie. De meeste teksten komen tot stand na het dissecteren van eigen hersenkronkels en gevoelens. Hoe werkt liefde? Wat is dood zijn? Hoe vind je je plaats in deze maatschappij?
Sinds dit jaar is Nina samen met Anna Vercammen en Sylvie De Meerleer kunstenaar aan huis bij het Cultuurcentrum van Brugge,   terwijl ze als projectmedewerkster in Jeugdhuis Comma de Brugse Jeugd mee een experimentele vrijhaven biedt. Naast voorgeschreven teksten, durft Nina wel eens te improviseren, het liefst omringd door andere muzikanten van verschillende pluimage. Daarna neemt ze deze ervaring mee op het podium om contact te leggen met de toeschouwer. Eerder verscheen ze al op verscheidene rap- en slampodia in Brugge, Gent, Kortrijk en Antwerpen, om nu neer te strijken op Campo Solar.