TICKETS

𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
17u00: Opening poorten Campo Solar
20u00: Start Comedy Night
... nagenieten met een drankje/hapje

Wouter Deprez

Wouter Deprez is een komiek met allerhande nevenberoepen. Bijna 20 jaar professioneel proberen resulteerde in 10 theatervoorstellingen, 6 boeken, 5 radiospecials en 2 audiogidsen.


Ondanks hardnekkige pogingen kreeg Wouter het West-Vlaams werkethos dus maar moeilijk uit zijn systeem. Zijn laatste voorstelling kreeg vijfsterrenrecensies. Hij hoopt dat de mensen dat vergeten zijn wanneer hij begint te try-outen met een nieuwe voorstelling.

Jens Dendoncker

Jens Dendoncker werd bij wijze van sociaal experiment eind 2013 door een paar vrienden het podium opgeschopt. De gevolgen waren niet te overzien: in geen tijd groeide hij uit tot de chouchou van Vlaanderen.
In 2014 wordt hij, amper een paar maanden na zijn stand-updebuut, uitgeroepen tot winnaar van de Humorklas van Radio 2. In 2016 wint hij met veel verve Humo’s Comedy Cup.


Vanaf het najaar 2017 gaat hij voor het eerst helemaal alleen de baan op. Zijn eerste soloshow 'Bang van Dendoncker' lokt volle zalen in België en Nederland. Hij speelt maar liefst 150 keer!

Nu is het vol ongeduld uitkijken naar ‘Voor Dendoncker Thuis’, zijn tweede theatertournee die in het najaar van 2021 in première  gaat.