conceptcampo2.jpg

Zoals jullie weten zou binnen een dikke maand de vierde editie van Campo Solar beginnen. De COVID19-crisis trof ons allen hard, en gooide roet in onze festivalplannen. We zijn echter op volle kracht (en thuis!) blijven werken, waardoor we nu een mooi alternatief voor jullie in petto hebben. Zo kunnen we een alternatieve Campo Solar, mét Coronaproof amfitheater voorstellen, waar je de sfeer van het festival de hele zomer lang kan proeven.
Een amfitheater is een open gebouw, zoals bij de oude Grieken of uit de Romeinse oudheid. Het werd gebruikt voor gladiatorengevechten, jachtpartijen en gevechten met wilde dieren. In samenwerking met Tentakel bouwen we voor jullie zo’n amfitheater na. Dit vormt de ideale setting om de gladiatoren van vandaag te laten optreden tussen de maïs.

Ook het maïsveld zelf wordt opnieuw omgetoverd tot een sfeervol geheel. Campo Solar staat daarom te popelen om jullie te ontvangen op concertdagen in juli en augustus. Jong of oud, buurtbewoner of niet-Dammenaar: kom genieten van elkaar en van het unieke concept. Uiteraard zal dit alles georganiseerd worden volgens de maatregelen, zodat alles voor jullie en voor ons veilig, comfortabel en ‘coronaproof’ kan verlopen. Trommel dus alvast je vrienden en familie op en reserveer je bubbeltje in ons eigenste amfitheater. Volg via deze site het programma voor komende zomer.

tentakel (1).jpg

Bij Tentakel draait alles rond beleving, kunst en comfort. Het creatief collectief, vooral bekend door de vele functionele installaties op Cactusfestival, wil via hun eigenwijze en open aanpak een extra waarde meegeven aan de omgeving. Vanuit de filosfie dat één tentakel niet volstaat om een geheel te vormen, werken ze graag samen met kunstenaars en vakmensen om zo elk project ten volle te kunnen omarmen. Deze symbiose zorgt voor een unieke ervaring. Tentakel wil mensen samenbrengen en laten genieten. Elk op zijn manier. Bijzondere dank gaat uit naar Hammertime